top of page
Coffee Courses - 1.jpeg

Brygning og Maskineri

Få styr på de vigtigste baristateknikker i dette kursus. Vi gennemgår espressomaskiner, kværne, korrekt dosering og ekstraktion, mælkesteaming og ophældning med latte art. Kurset giver dig en praktisk forståelse af, hvordan du brygger og serverer kaffe med høj kvalitet – uanset dit niveau.

IMG_2286_VSCO_edited_edited_edited.png

Kultur og Fortællinger 

Lær at mestre en af de mest anerkendte bryggemetoder til filterkaffe. På dette kursus dykker vi ned i teknikker som V60, Chemex og Kalita Wave og ser på, hvordan brygmetode, vandkvalitet og kaffens oprindelse påvirker smagen.

Du får styr på brew ratio og lær hvordan du brygger med præcision for at fremhæve de bedste smagsnuancer. Kurset kombinerer teori og praksis – perfekt til både nye og øvede.

Perfekt Filterkaffe.

FullSizeRender_VSCO_edited_edited.png

Bliv klogere på kaffens smagsunivers. Du lærer at identificere kaffens nuanceri – og får indblik i det sprog professionelle bruger, til at beskrive og bedømme kaffe. Kurset giver dig en ny forståelse for, hvad der gør kaffe kompleks og velsmagende.

IMG_8864_VSCO.jpeg

Kultur og Fortællinger 

Oplev et opsigtsvækkende foredrag med Rasmus, der udforsker samspillet mellem kaffe, kultur og kommunikation. Med udgangspunkt i Kenya sætter han fokus på, hvordan kulturelle forskelle former samarbejdet mellem vestlige virksomheder og lokale kaffeproducenter.

IMG_8864_VSCO.jpeg

Kultur og fortællinger 

Oplev et opsigtsvækkende foredrag med Rasmus, der udforsker samspillet mellem kaffe, kultur og kommunikation. Med udgangspunkt i Kenya sætter han fokus på, hvordan kulturelle forskelle former samarbejdet mellem vestlige virksomheder og lokale kaffeproducenter.

Stockflethsvej 14 

8400 Ebeltoft
Volden 21 
8000 Aarhus C 

Danmark
Info@aoifecoffee.dk// Chat

Fødevarestyrelsens
Smileyordning

Find de seneste kontrolrapporter
for vores kaffebarer her

Glad smiley fra fødevarekontrol
Glad smiley fra fødevarekontrol
Certificering af bæredygtig kaffe
Logo af Specialty Coffee Association
bottom of page